donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBrandweer bevrijdt hertje uit het water aan de Groenewoudlaan Waalwijk

Brandweer bevrijdt hertje uit het water aan de Groenewoudlaan Waalwijk

Op donderdag 30 december 2021, rond de klok van 17:00 uur, kreeg de brandweer een melding van een dier in nood aan de Groenewoudlaan. Een omstander zag een hertje in het water liggen langs de kant, hierop heeft de vrouw die het hertje had gevonden direct de brandweer gebeld. De brandweer ging voorzichtig, en rustig te werk. Uiteindelijk is het gelukt het hertje te vangen. Het hertje was onderkoeld geraakt waarop werd besloten om warme dekens om het beestje heen te doen. Even later hebben de brandweermannen het hertje een stuk verderop bij een weiland losgelaten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!