donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVeel schade na botsing in Sprang-Capelle, weg bezaaid met brokstukken

Veel schade na botsing in Sprang-Capelle, weg bezaaid met brokstukken

Op de Julianalaan in Sprang-Capelle is woensdagochtend een automobilist met zijn voertuig op een geparkeerde auto gebotst. De schade aan beide voertuigen was daarna enorm. Het ongeval gebeurde rond 5.35 uur. De weg lag bezaaid met brokstukken na de botsing. Volgens buurtbewoners was het een harde klap. Een ambulance kwam ter plaatse om de automobilist te onderzoeken. Het is niet bekend of hij daadwerkelijk gewond is geraakt.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!