donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieFietser zwaargewond bij aanrijding in Kaatsheuvel, met spoed naar het ziekenhuis

Fietser zwaargewond bij aanrijding in Kaatsheuvel, met spoed naar het ziekenhuis

Een fietser raakte vrijdagmiddag zwaargewond bij een aanrijding met een auto. Dat gebeurde bij het oversteken van de kruising van de Horst met de Duinlaan in Kaatsheuvel. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Twee ambulances kwamen ter plaatse en ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het is niet bekend waardoor de auto de fietser schepte.  De automobilist kwam met de schrik vrij. De auto raakte bij de klap  beschadigd.

Het is niet de eerste keer dat een fietser op de kruising wordt aangereden. Vorig jaar oktober raakte op dezelfde kruising een fietser gewond. En in juli werd een bromfietser aangereden op de oversteek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!