donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePolitie rolt hennepkwekerij in Kaatsheuvel op

Politie rolt hennepkwekerij in Kaatsheuvel op

In de Doctor van Beurdenstraat in Kaatsheuvel is vrijdag een hennepkwekerij ontdekt. Dat gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem, zo laat een woordvoerder van de gemeente Loon op Zand weten. In een loods achter een woning werd een kweekruimte van vijftien bij drie meter aangetroffen, waar zo’n 650 planten stonden. De plantage wordt ontmanteld en er zijn een auto en een bromfiets in beslag genomen. De smalle eenrichtingsstraat is afgezet om de hulpdiensten de ruimte te geven voor het onderzoek. De gemeentewoordvoerder kon nog niet zeggen of aanhoudingen zijn verricht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!