maandag 17 juni 2024
HomeFotografieOnbekende substantie aangetroffen in sloot aan de Kleiweg Waalwijk

Onbekende substantie aangetroffen in sloot aan de Kleiweg Waalwijk

Rond de klok van 15:15 uur, kreeg de brandweer een melding van een vreemde lucht aan de Kleiweg in Waalwijk. In enkele sloten was er een nog onbekende substantie aangetroffen. Een voorbijganger had een rare lucht waargenomen en belde direct de brandweer. Later werd ook de OVD van de brandweer opgeroepen, en de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer. Er zijn direct metingen verricht, en monsters genomen door de brandweer. Deze zullen waarschijnlijk onderzocht gaan worden. Brabantse Delta is inmiddels ook op de hoogte gebracht en gaan verder onderzoek doen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!