vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieVrouw komt met fiets onder auto terecht bij aanrijding aan de Teisterbantlaan...

Vrouw komt met fiets onder auto terecht bij aanrijding aan de Teisterbantlaan Waalwijk

Op dinsdag 25 januari rond de klok van 12:15 uur, kreeg de politie van een melding van een ongeval aan de Teisterbantlaan in Waalwijk. Een vrouw op de fiets stak het fietspad over toen er op dat moment een automobilist kwam aanrijden en de vrouw op de fiets over het hoofd zag. De vrouw kwam onder de auto terecht. Omstanders hebben direct de vrouw onder de auto vandaan gehaald, en 112 gebeld. De vrouw had een flinke hoofdwond en is overgebracht naar een ziekenhuis voor verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!