zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieBrandweer rukt uit vanwege onbekende vloeistof bij garagebox in Sprang-Capelle, geen gevaarlijke...

Brandweer rukt uit vanwege onbekende vloeistof bij garagebox in Sprang-Capelle, geen gevaarlijke stoffen ontdekt

De brandweer is dinsdagavond een tijdlang bezig geweest met een onbekende vloeistof die bij een garagebox in Sprang-Capelle werd gevonden. Na een onderzoek van bijna twee uur werden geen gevaarlijke of giftige stoffen gemeten.

In eerste instantie leek de vloeistof uit de garagebox aan de Schreverstraat te komen. Dat bleek niet het geval. De brandweerlieden openden de garagedeur en zagen toen dat de vloeistof enkel op het buitenterrein lag. Uit het onderzoek kwam de conclusie dat er geen gevaar was. Daarop heeft de brandweer een soort absorberend zaagsel op de vloeistof gestrooid.

Om wat voor vloeistof het uiteindelijk ging, bleef ook voor de brandweer een raadsel. ,,Maar het ging in ieder geval niet om bijvoorbeeld water”, aldus een omstander die op afstand werd gehouden. Tijdens het onderzoek werd het terrein bij de garageboxen afgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!