zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieMonkey Town & Jump-Xl ontruimd door brand op dak aan de Bachlaan...

Monkey Town & Jump-Xl ontruimd door brand op dak aan de Bachlaan Waalwijk

Rond kwart over twee woensdagmiddag kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een middelbrand aan de Bachlaan. Tijdens werkzaamheden aan het dak was er een brand ontstaan. Medewerkers van Monkey Town, & Jump-Xl hebben direct het gebouw verlaten. In de beide gebouwen hing rook door de brand, die snel was geblust. Wat er precies fout is gegaan tijdens werkzaamheden aan het dak is nog niet bekend. Twee personen zijn onderzocht door het personeel van de ambulancedienst. De twee personen hadden wat rook ingeademd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!