donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMan overvallen in zijn werkbus aan de Albrecht Rodenbachstraat Waalwijk

Man overvallen in zijn werkbus aan de Albrecht Rodenbachstraat Waalwijk

Rond kwart voor drie donderdagmiddag kreeg de politie een melding van een overval aan de Albrecht Rodenbachstraat in Waalwijk. Er was geprobeerd door twee overvallers de horloge van de man te stelen. Het slachtoffer was uit zijn werkbus getrokken door twee overvallers. Volgens het slachtoffer die tijdens de overval ook gewond is geraakt werd hij bedreigd met een groot mes. Het slachtoffer is behandeld aan zijn verwondingen door het personeel van de ambulancedienst. De politie heeft verderop aan de Mozartlaan een verdachten aangehouden. Veel kinderen van de naastgelegen school waren getuigen van de aanhouding.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!