zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieDikke boom valt om door storm in Waalwijk en blokkeert voetpad

Dikke boom valt om door storm in Waalwijk en blokkeert voetpad

De hevige storm die afgelopen weekend door Brabant raasde, deelde in Waalwijk een genadeloze klap uit aan een dikke boom. De boom met een doorsnee van zeker 50 centimeter waaide om en kwam op een voetpad terecht. Wanneer de boom precies is omgewaaid is niet bekend. Voor de stam op de grond eindigde, werd het speeltoestel dat dichtbij stond geraakt. Zover bekend is niemand gewond geraakt. Meerdere gemeentewerkers kwamen maandagochtend ter plaatse om de boom in korte stukken te zagen zodat deze verwijderd kan worden. Vanwege het formaat is de verwachting dat het nog een tijd kan duren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!