zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieGaslekken in Haarsteeg door graafwerkzaamheden

Gaslekken in Haarsteeg door graafwerkzaamheden

De brandweer van Vlijmen moest dinsdagmorgen uitrukken voor een gaslek aan de Haarsteegsestraat in Haarsteeg. Het gaslek was ontstaan bij graafwerkzaamheden voor het aanleggen van glasvezel. De brandweer bleef aanwezig tot Enexis ter plaatse was. Het lek is uiteindelijk Enexis gedicht.

En opnieuw moest de brandweer van Vlijmen dinsdagmiddag uitrukken voor een gaslek dit maal was het raak op de Heusdenseweg in Haarsteeg. Daar was ook tijdens graafwerkzaamheden de gasleiding geraakt. Enexis kwam ook hier weer ter plaatse om het lek te dichten. Ook hier was de straat afgesloten maar nu door de politie.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!