donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVerwarming in brand bij Kwantum aan de Prof. Zeemanweg Waalwijk

Verwarming in brand bij Kwantum aan de Prof. Zeemanweg Waalwijk

Rond de klok van 18:00 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een binnenbrand aan de Prof. Zeemanweg. Een medewerker van de Kwantum zag rook uit de verwarming komen boven de voordeur. Het plastic van de verwarming was aan het smeulen, en zorgde voor veel rook overlast in de winkel. De winkel is meteen ontruimd, en direct is de brandweer gewaarschuwd. De brandweer heeft direct gecontroleerd of dat de brand uit was. Hierna is een rookverdrijver ingezet om alle rook uit de winkel te blazen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!