zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto rijdt tegen boom in Sprang-Capelle, bestuurder raakt gewond

Auto rijdt tegen boom in Sprang-Capelle, bestuurder raakt gewond

Een automobilist is dinsdag rond het middaguur bij de Veerweg in Sprang-Capelle met zijn voertuig tegen een boom gebotst. De man raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. De hulpdiensten werden rond 12.00 uur opgeroepen voor het ongeluk. De man kwam uit de richting van de veerpont. De wagen botste om nog onbekende redenen eerst tegen een verkeersbord en reed vervolgens tegen een boom. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!