donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieDakplaten hangen gevaarlijk los Nieuwe Maasdijk in Heusden

Dakplaten hangen gevaarlijk los Nieuwe Maasdijk in Heusden

De brandweer van Heusden kreeg vanmiddag een melding dat er dakplaten gevaarlijk los hingen op de Nieuwe Maasdijk bij een oud bedrijfspand.  Een hoogwerker van tilburg werd hierbij opgeroepen en heeft de platen in stukken geslepen en ze zo naar beneden gedaan. Er is nog een stuk wat nog vast zat en ze niet los konden krijgen. Er wordt op een andere dag na gekeken. De Nieuwe Maasdijk was even afgesloten voor verkeer zodat de brandweer zijn werk kon doen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!