donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieZonnepanelen waaien van dak in Vlijmen

Zonnepanelen waaien van dak in Vlijmen

Meerdere zonnepanelen van een woning aan de Brasem In Vlijmen zijn maandagmiddag van het dak gewaaid. Het zou in ieder geval gaan om zes panelen. De brandweer is met een hoogwerker te werk gegaan om de overige panelen te controleren en eventueel vast te zetten. Er waren een aantal panelen los komen te zitten en zorgde voor gevaar. Het was de afgelopen dagen zeer onstuimig met stormen Dudley, Eunice en Franklin, maar aan het echt stormachtige weer lijkt deze week voorlopig een einde te komen en wordt het weer vanaf woensdag rustiger, al kan het af en toe nog wel vrij krachtig waaien aan de kust.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!