donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieFietser geschept door auto Steegerf Drunen en raakt gewond

Fietser geschept door auto Steegerf Drunen en raakt gewond

Een jongen op een elektrische fiets kwam vrijdagochtend in Drunen in botsing met een auto. Het slachtoffer is daarbij op het wegdek van het Steegerf terechtgekomen. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Aan het ongeluk, dat rond 08.15 uur plaatsvond, hield de auto veel schade over. Zo zat er na de botsing een grote barst in de voorruit en was de zijkant van de wagen ingedeukt. Daarnaast lagen veel spullen van de fietser verspreid over de weg, waaronder de fietsaccu, de tas van de jongen en een krat. De automobiliste kwam bij het ongeluk met de schrik vrij.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!