maandag 26 februari 2024
spot_img
HomeFotografieAuto botst tegen boom in Waspik, automobilist gewond

Auto botst tegen boom in Waspik, automobilist gewond

Een automobilist raakte zaterdagochtend gewond bij een ongeval op de Schoolstraat in Waspik. Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. De ernst van zijn verwondingen is onbekend. Rond 7.10 uur verloor de automobilist de macht over het stuur en botste met zijn voertuig aan de andere kant van de weg tegen een boom. Zover bekend waren er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. De auto raakte zwaar beschadigd en werd getakeld. De precieze oorzaak van het ongeval is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!