donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto botst tegen vangrail op A59 bij Drunen, bestuurder mogelijk onder invloed

Auto botst tegen vangrail op A59 bij Drunen, bestuurder mogelijk onder invloed

Een auto is zondagnacht bij Drunen tegen de vangrail van de A59 aan gebotst. Bij het ongeval raakte de bestuurder lichtgewond. De politie vermoedt dat de automobilist onder invloed achter het stuur heeft gezeten. De bestuurder botste rond 01.00 uur tegen de vangrail, waarna de politie ter plaatse kwam. Omdat agenten vermoedden dat de automobilist onder invloed was tijdens het ongeluk, is de inzittende meegenomen naar het politiebureau. De auto raakte bij de botsing zwaar beschadigd. Het is nog niet bekend waarvan de bestuurder onder invloed zou zijn geweest.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!