donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieScooterrijder en fietsster botsen in fietstunnel Heideweg Loon op Zand

Scooterrijder en fietsster botsen in fietstunnel Heideweg Loon op Zand

Een scooterrijder en een fietsster zijn vrijdag tegen het einde van de middag met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde in de fietstunnel aan de Heideweg in Loon op Zand. Door de botsing raakte de fietsster gewond en kwam er voor het slachtoffer een ambulance ter plaatse. De bestuurder van de scooter raakte voor zover bekend niet gewond. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Gezien de impact is het een harde botsing geweest. De politie was ter plaatse en onderzoekt het ongeval.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!