donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBosschenaar gewond bij steekpartij in woning Waalwijk, man uit Sprang-Capelle (50) aangehouden

Bosschenaar gewond bij steekpartij in woning Waalwijk, man uit Sprang-Capelle (50) aangehouden

Bij een steekpartij in een woning aan de Looierij in Waalwijk raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag een man gewond. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een 50-jarige man uit Sprang-capelle is aangehouden. De politie kreeg rond 00.30 uur een melding van de steekpartij in de woning. Vermoedelijk heeft een huisgenoot de man in zijn gezicht gestoken. Meerdere politieauto’s en een ambulance kwamen naar de woning. Het slachtoffer werd eerst ter plekke in een ambulance aan zijn verwondingen behandeld. Daarna werd hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat, is niet bekend. De vermoedelijke dader is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Het is onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld in de woning.  De politie doet verder onderzoek naar de steekpartij.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!