donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGewapende overval op Bol.com: na twintig maanden twee verdachten opgepakt

Gewapende overval op Bol.com: na twintig maanden twee verdachten opgepakt

De politie heeft vanmorgen in alle vroegte twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een overval op een distributiecentrum in juli 2020 in Waalwijk. Op zondag 19 juli 2020 bedreigden meerdere overvallers de beveiligingsmedewerkers. De overvallers sloegen hun slag en gingen er met een forse buit vandoor. Er is direct een onderzoek gestart maar dat leverde geen resultaat op. Een klein wisselend team van rechercheurs is toch blijven volhouden en kon achter de identiteit van deze twee verdachten komen. Het gaat om een man van 24 jaar uit Lelystad en een 26-jarige man uit Vught. De komende dagen wordt hun betrokkenheid bij de overval onderzocht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!