donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieRavage op rotonde in Waalwijk door botsing, inzittende van auto raakt gewond

Ravage op rotonde in Waalwijk door botsing, inzittende van auto raakt gewond

Het is een ravage op de rotonde Sluisweg met de Veerweg in Waalwijk door een ongeval. Een inzittende raakte gewond bij de botsing.  Twee auto’s botsten rond 17.00 uur op elkaar, waarna omstanders de hulpdiensten inschakelden. Een inzittende van een van de auto’s raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is niks bekendgemaakt. Door de zwaar beschadigde voertuigen ontstond een ravage op de rotonde. Team Verkeer van de politie onderzoekt hoe de botsing kon gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!