donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVrouw lichtgewond aangetroffen in woonwijk in Kaatsheuvel na ‘conflict in familiesfeer’

Vrouw lichtgewond aangetroffen in woonwijk in Kaatsheuvel na ‘conflict in familiesfeer’

Een vrouw is dinsdag aan het eind van de middag lichtgewond aangetroffen in de  Monseigneur Völkerstraat in Kaatsheuvel. In de omgeving werd later een minderjarige jongen gevonden, ook lichtgewond. De politie meldt dat het gaat om een ‘conflict in de familiesfeer’. Het incident vond plaats rond 17.30 uur. De hulpdiensten gingen af op een melding van een ‘steekincident’. Kort nadat de hulpdiensten de vrouw op straat te hulp schoten, vond de politie een lichtgewonde jongen in de omgeving die bij het incident betrokken bleek. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over hem. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Er volgen geen strafrechtelijke stappen na het incident. De politie heeft het onderzoek gesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!