vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieGewapende overval op Jumbo in Waalwijk, politie zoekt in omgeving naar dader

Gewapende overval op Jumbo in Waalwijk, politie zoekt in omgeving naar dader

Op de Jumbo aan de Grotestraat in Waalwijk is woensdagochtend rond 07.40 uur een gewapende overval gepleegd. Dat meldt de politie.  De overvaller is er vandoor gegaan. De politie zoekt in de omgeving naar de dader. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Ter plaatse is een onderzoek ingesteld. Of er iets is buitgemaakt, is niet bekendgemaakt. Op Burgernet wordt gemeld dat de dader een blanke man zou zijn. Hij is zo’n 1,80 meter lang en heeft een normaal postuur.
De verdachte droeg op het moment van de overval zwarte kleren en een zwarte regenbroek. Hij zou twee gele Jumbo-tassen bij zich hebben .Er is een uitgebreid buurtonderzoek gestart” “Er is veel politie op de been.”

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!