donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieScooterrijder loopt hoofdwond op bij botsing met auto in Drunen

Scooterrijder loopt hoofdwond op bij botsing met auto in Drunen

Een scooterrijder raakte donderdag gewond aan zijn hoofd door een botsing met een auto in de Cees van Delftstraat in Drunen. Met een ambulance werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval vond plaats rond 15.35 uur. De scooter raakte daarbij flink beschadigd. Brokstukken van het voertuig lagen verspreid over de weg. De automobilist kon zijn weg vervolgen, ondanks lichte schade aan de auto. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!