donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobiliste verliest controle en raakt gewond op A59 bij Waalwijk

Automobiliste verliest controle en raakt gewond op A59 bij Waalwijk

Een automobiliste is zondagnacht op de A59 bij Waalwijk de controle over het stuur kwijtgeraakt. Ze reed vervolgens van de weg af en raakte daarbij gewond. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster reed rond 02.00 uur in een bocht van de snelweg af. Het is niet bekend wat voor soort verwondingen ze aan het ongeluk heeft overgehouden. Het voertuig raakte flink beschadigd en moest door een takelbedrijf worden afgevoerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!