vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieAuto belandt in sloot in Oudheusden, inzittende raakt gewond

Auto belandt in sloot in Oudheusden, inzittende raakt gewond

Een automobilist is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval in Oudheusden. De auto waarin het slachtoffer zat, was in een sloot beland naast de Parallelweg. Rond kwart over zes verloor de bestuurder de macht over het stuur en vloog uit de bocht, waarbij de auto met de neus in de sloot terechtkwam. Een ambulance werd opgeroepen voor medische assistentie. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam om onderzoek te doen. Een andere inzittende van de auto is meegenomen. Waarom is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!