donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieFietser raakt gewond bij aanrijding met auto in Waspik

Fietser raakt gewond bij aanrijding met auto in Waspik

Een fietser is dinsdagochtend op het Dorpsplein in Waspik gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancemedewerkers behandeld. De automobilist raakte bij de botsing, die rond 11.55 uur plaatsvond, niet gewond. Na de behandeling ging de fietser mee met de ambulance, maar het is niet bekend of de gewonde naar het ziekenhuis is gebracht. Het is onduidelijk hoe het ongeluk op het Dorpsplein kon gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!