vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieAutomobilist verliest macht over stuur op A59 bij Vlijmen: schiet over rijbaan...

Automobilist verliest macht over stuur op A59 bij Vlijmen: schiet over rijbaan en vliegt over de kop

Een automobilist en een inzittende zijn zondagavond met hoge snelheid over de kop geslagen met een auto en in een bos langs de A59 bij Vlijmen beland. Een ambulance kwam rond 18.30 uur voor de twee inzittenden van de auto. De bestuurder was de macht over het stuur verloren en naar de andere rijbaan geschoten. Tijdens de slippartij belandde het voertuig in een sloot en sloeg over de kop. Uiteindelijk kwam het voertuig tot stilstand in het bosgebied langs de snelweg. De bestuurder en de inzittende konden uit de auto worden bevrijd. Een van hen is naar het ziekenhuis gebracht, de ander is ter plaatse behandeld. De politie onderzoekt of er een ruzie voorafging aan het ongeval, waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor. Omdat er een vermoeden bestaat dat er alcohol in het spel was, wordt de bestuurder onderzocht.

 

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!