vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieAuto belandt op zijkant in de berm in Tilburg, vrouw zwaargewond

Auto belandt op zijkant in de berm in Tilburg, vrouw zwaargewond

Een vrouw is zondagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Stokhasseltlaan in Tilburg. Voorbijgangers troffen rond 22.15 uur een auto op zijn kant in de berm aan. De hulpdiensten werden ingeschakeld en konden het slachtoffer uit haar benarde positie bevrijden. Hoe lang ze bekneld heeft gezeten is niet bekend. De vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Voor zover bekend waren er geen andere betrokkenen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!