donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieMoeder en kind komen met schrik vrij in Waspik: auto slaat over...

Moeder en kind komen met schrik vrij in Waspik: auto slaat over de kop bij botsing

Het was behoorlijk schrikken voor een moeder en kind in Waspik woensdagochtend. De auto waarin ze zaten ging over de kop bij een botsing met een andere wagen aan de Stationsstraat. Het ongeluk gebeurde rond 10.00 uur. De wagen van het gezin reed de Stationslaan in en botste tegen een andere auto. Een ambulance werd opgeroepen om de slachtoffers te controleren. Het kindje werd nagekeken in de ziekenwagen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel kreeg het kind een knuffeltje als troost.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!