zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto belandt bovenop houten paaltjes in Loon op Zand

Auto belandt bovenop houten paaltjes in Loon op Zand

Een automobiliste schoot donderdagmiddag uit de bocht in de Kloosterstraat in Loon op Zand en kwam daardoor bovenop twee paaltjes terecht. Voor zover bekend waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Het ongeval gebeurde rond 16.25 uur. Ambulancemedewerkers keken de bestuurster na. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis. De auto en de paaltjes zijn wel flink beschadigd. Het voertuig moet recht omhoog worden getild om van de palen af te komen. Daarvoor is een takelbedrijf ingeschakeld. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!