donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieMan aangehouden in Sprang-Capelle, politie zoekt in zijn woning naar ‘verboden spullen’

Man aangehouden in Sprang-Capelle, politie zoekt in zijn woning naar ‘verboden spullen’

Een man is donderdag rond 19.00 uur aangehouden op de Winterdijk in Sprang-Capelle. Volgens een politiewoordvoerder zou hij een bedreiging vormen en ‘vuurwapengevaarlijk’ zijn. Zijn woning aan de Berndijksestraat in Kaatsheuvel is later doorzocht door de recherche. De man zat op de Winterdijk in zijn auto met aanhanger, waarop een motor stond. Bij de aanhouding werd de verdachte geblinddoekt in een auto van het arrestatieteam gezet. Bij de woning van de man is met verschillende honden gezocht naar verboden spullen. Het is niet bekend om welke spullen het precies gaat. Agenten verlieten later de woning met enkele kratten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!