donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieDode bij papierbedrijf in Kaatsheuvel door bedrijfsongeval

Dode bij papierbedrijf in Kaatsheuvel door bedrijfsongeval

Een werknemer van een papierbedrijf aan de Canadesestraat in Kaatsheuvel is dinsdag om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval. De man kwam vermoedelijk onder een zwaar voorwerp terecht. Rond 14.20 uur rukten de hulpdiensten, waaronder een traumaheli, uit voor medische assistentie van het slachtoffer. Die hulp mocht niet meer baten. De werknemer overleed aan zijn verwondingen. De Nederlandse Arbeidsinspectie doet verder onderzoek naar het ongeval.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!