donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieHakenkruizen op muren appartementencomplex Achterste Hill Kaatsheuvel, politie zoekt getuigen

Hakenkruizen op muren appartementencomplex Achterste Hill Kaatsheuvel, politie zoekt getuigen

Op de dag van de Dodenherdenking zijn er hakenkruizen aangetroffen op de muren van een appartementencomplex aan de Achterste Hill in Kaatsheuvel. De politie Loon op Zand heeft een onderzoek ingesteld.

De hakenkruizen zijn vermoedelijk in de nacht van dinsdag op woensdag met verfspuitbussen gezet. De woningbouwvereniging Casade heeft aangifte gedaan van vernieling. In de Rubensstraat, een stukje verderop, zijn ook hakenkruizen aangetroffen op straat en op een prullenbak.

De politie Loon op Zand laat weten de actie te veroordelen, die juist op deze dag werd gedaan. ,,Zijn dit provocerende pubers of is er toch sprake van nazi-verheerlijking? We proberen achter de dader(s) te komen”, laat wijkagent Merijn Bults weten in een reactie. ,,We zoeken degene die dit gedaan heeft, ook om duidelijk te maken waarom we elk jaar herdenken op 4 mei.”

De politie vraagt getuigen zich te melden en bekijkt camerabeelden uit de omgeving.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!