zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieTwee mensen aangereden op Midden-Brabantweg (N261) bij Loon op Zand

Twee mensen aangereden op Midden-Brabantweg (N261) bij Loon op Zand

Twee mensen zijn aangereden op de Midden-Brabantweg (N261) bij Loon op Zand. Ze zijn daarbij zwaargewond geraakt. Rond 00:15 uur botste een auto op de voetgangers. Dat gebeurde rond het busstation langs de N261. De hulpdiensten, waaronder vijf ambulances en twee traumaheli’s, rukten met spoed uit. Een van de slachtoffers wordt gereanimeerd. Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie is aanwezig voor onderzoek. De weg vanuit Tilburg naar Waalwijk is dicht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!