donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee voetgangers (19 en 20) overleden bij aanrijding op Midden-Brabantweg bij Loon...

Twee voetgangers (19 en 20) overleden bij aanrijding op Midden-Brabantweg bij Loon op Zand

Twee mannen zijn zaterdagnacht aangereden op de Midden-Brabantweg (N261) bij Loon op Zand. Ze zijn allebei overleden. De mannen probeerden de weg over te steken. Rond kwart voor twaalf botste een auto op de voetgangers. Dat gebeurde nabij het busstation langs de N261. Ze werden door een Tilburgse automobilist (23) geschept.  De hulpdiensten, waaronder vijf ambulances en twee traumaheli’s, rukten met spoed uit.

De slachtoffers zijn een man (19) uit Waalwijk en een man (20) uit Drunen. Beide slachtoffers werden nog gereanimeerd. Eén van hen overleed ter plaatse, de ander in het ziekenhuis.

Mogelijk uit bus gestapt en overgestoken

De politie houdt er rekening mee dat de twee uit een bus zijn gestapt en vervolgens om onbekende redenen de weg zijn overgestoken, waarna zij werden aangereden. Op de N261 mag maximaal 100 kilometer per uur worden gereden.

De Tilburgse automobilist had niet gedronken, aldus een woordvoerder van de politie, die uitgaat van een ‘noodlottig ongeval’. De familie van de slachtoffers is op de hoogte gesteld van wat er is gebeurd. De politie had de Midden-Brabantweg tijdelijk afgesloten voor het onderzoek.

BRON:BD.NL

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!