donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePoes Flow vast tussen motorblok en voorbumper, gered door de brandweer

Poes Flow vast tussen motorblok en voorbumper, gered door de brandweer

De brandweer heeft op woensdagavond een kat uit een benarde situatie bevrijd aan de Donjon in Drunen. Dit gebeurde rond 22.10 uur. De 9-jarige poes Flow was al ruim 24 uur vermist. Haar baasje ging op zoek, gewapend met wat brokjes. Plots hoorde ze een poes miauwen. Flow bleek bekneld te zitten tussen het motorblok en de voorbumper van een auto. Het was de eerste keer dat het dier buitenkwam.

Het is een wonder dat Floortje het overleefd heeft. De eigenaar van de auto had vanwege het warme weer juist de keuze gemaakt om met de fiets naar het werk te gaan. Vermoedelijk heeft die keuze het leven van Flow gered.

Reddingsactie

De brandweer moest de geparkeerde auto optillen en stukken demonteren om de kat te bevrijden. Toen Flow eenmaal vrij was probeerde haar baasje haar naar huis te brengen. Daar was de poes het blijkbaar niet mee eens en begon te bijten. Haar baasje liep daarbij een flinke wond op in zijn hand.

Flow verstopte zich nog onder een auto, maar kon daar uiteindelijk onder vandaan gehaald worden. Ze werd in een reiskoffer naar huis gebracht. Rond 23.00 uur was iedereen weer veilig thuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!