donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieOudere vrouw raakt met auto van de weg in Waspik, in bakje...

Oudere vrouw raakt met auto van de weg in Waspik, in bakje van graafmachine uit sloot gehaald

Een oudere vrouw is vrijdagmiddag met haar auto in een sloot in Waspik beland. De vrouw werd naast de Engelseweg uit de auto geholpen met een graafmachine die voor werkzaamheden in de buurt was. Met ondersteuning van een agent kon ze zelf uitstappen.

De automobiliste kon na het ongeluk, dat rond 14.45 uur plaatsvond, in het bakje van de graafmachine stappen en zo uit de sloot komen. Ze werd nog in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Toegesnelde brandweerlieden hoefden na het ongeluk niet meer in actie te komen. Een takelbedrijf heeft de auto later in de middag uit de sloot gehaald. Hoe de wagen van de Engelseweg raakte, is onbekend.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!