donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAutomobilist rijdt verkeersbord uit de grond en wordt meegenomen op verdenking van...

Automobilist rijdt verkeersbord uit de grond en wordt meegenomen op verdenking van rijden onder invloed

Een automobilist heeft zaterdagavond op de Abt van Engelenlaan in Nieuwkuijk een verkeersbord uit de grond gereden. De man is op verdenking van rijden onder invloed meegenomen naar het politiebureau. De automobilist kwam na de botsing een eind verderop tot stilstand. Meerdere onderdelen waren losgeraakt. Een takelbedrijf heeft de auto opgehaald. De man is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens door de politie naar het bureau genomen op verdenking van alcoholgebruik.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!