donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieSolex rijder raakt gewond aan de Burg. Smeelelaan Waalwijk

Solex rijder raakt gewond aan de Burg. Smeelelaan Waalwijk

Rond de klok van 11:15 uur, kreeg de politie een melding van een aanrijding aan de Burg. Smeelelaan in Waalwijk. Een automobilist wilde een parkeerplaats op rijden toen er op dat moment een man aankwam rijden op een Solex. Beide hadden elkaar niet gezien met een aanrijding als gevolg. De man kwam hard ten val en had veel pijn aan zijn heupen. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft getuigen gesproken die de aanrijding hadden zien gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!