donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieGrote brand na blikseminslag in woonboerderij met rieten dak Woudrichem: ‘Ik hoorde...

Grote brand na blikseminslag in woonboerderij met rieten dak Woudrichem: ‘Ik hoorde een enorme klap’

In een woonboerderij met rieten dak aan de Oudendijk in Woudrichem woedde donderdagmiddag een grote brand. Er zijn geen gewonden gevallen. Het dak is volledig uitgebrand. Volgens omwonenden ontstond de brand door een blikseminslag. ,,Er was een enorme klap en luttele minuten later stond het gehele rieten dak in de hens’’, zegt een buurtbewoner. Hij woont op een steenworp afstand van de boerderij die donderdagmiddag in het buurtschap bij Woudrichem volledig werd verwoest. Een andere buurman vertelt exact hetzelfde verhaal. Een bewoonster van de boerderij was volgens hen thuis op het moment dat de bliksem insloeg. ,,Alle stroom viel uit en dus liep ze naar de overburen om te zien of daar nog wel stroom was. Eenmaal buiten bleek dat het dak al in brand stond’’, zeggen omwonenden. De straat is afgezet zodat de brandweer op en kan rijden voor water.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!