donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGesprongen waterleiding zorgt voor veel schade in woning aan de Dr. Ringersstraat...

Gesprongen waterleiding zorgt voor veel schade in woning aan de Dr. Ringersstraat Waalwijk

Rond de klok van 15:45 uur, kreeg de brandweer een melding van wateroverlast aan de Dr. Ringersstraat in Waalwijk. In de woning was er een waterleiding gesprongen in de badkamer. De buren hadden de brandweer gebeld omdat hun muren op de slaapkamer helemaal nat werden. De bewoners van de woning waren zelf niet thuis. De politie heeft met een ram de deur open moeten maken. De brandweer heeft hierna direct de hoofdwaterleiding afgesloten. De woning liep veel waterschade op. Salvage is ingeschakeld om hulp te bieden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!