dinsdag 21 maart 2023
spot_img
HomeFotografieBrandweer rukt uit voor assistentie ambulance aan de Mr. van Bossestraat Waalwijk

Brandweer rukt uit voor assistentie ambulance aan de Mr. van Bossestraat Waalwijk

Rond half tien donderdagmorgen kreeg de brandweer een melding van assistentie ambulance aan de Mr. van Bossestraat in Waalwijk. Het slachtoffer die dringend naar het ziekenhuis moest kon niet via de trap naar beneden gebracht worden. De hoogwerker van de brandweer was ingezet om het slachtoffer via het raam naar beneden te brengen. Ook een traumahelikopter was ingezet om assistentie te verlenen aan het ambulance personeel. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR