donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAutobanden en oldtimer in brand in Kaatsheuvel

Autobanden en oldtimer in brand in Kaatsheuvel

Aan de Antoniusstraat in Kaatsheuvel is donderdagavond brand ontstaan in een stapel autobanden. De brand sloeg over op een geparkeerde oldtimer. De brand brak rond 18.00 uur uit. De oorzaak zou het wegbranden van onkruid zijn geweest. De muur van de oprit en één auto raakten beschadigd. Op de oprit stonden nog meer oldtimers geparkeerd. De andere auto’s liepen geen schade op. Dat kwam onder andere doordat buurtbewoners snel hebben geholpen met blussen. De brandweer heeft het blussen daarna overgenomen en het vuur volledig gedoofd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!