vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieBrandende plantenbak beschadigt gevel van appartementencomplex in Waalwijk

Brandende plantenbak beschadigt gevel van appartementencomplex in Waalwijk

Een brandende plantenbak heeft schade aangericht aan de gevel van een appartementencomplex in Waalwijk. Op het balkon van één van de appartementen aan de Heulstraat brak de brand uit. De brandweer kon het vuur snel blussen. De felle brand werd rond 22.30 uur ontdekt door de bovenbuurman, die net thuiskwam. Hij waarschuwde daarna de brandweer, die snel naar de Heulstraat kwam. De kunststof gevelbedekking was op dat moment echter al aan het branden.

Het vuur heeft bij het appartementencomplex schade veroorzaakt. Zo klapte het glas van een deel van het balkon, krulde de gevelbedekking op bij één appartement en enkele woningen hebben rookschade. Door het snelle optreden van de brandweer bleef het complex verdere beschadigingen bespaard.

Woningen geventileerd

De brandweer heeft vier woningen geventileerd omdat binnen veel rook hing. Het is niet bekend hoe de plantenbak in brand kon vliegen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!