donderdag 25 juli 2024
HomeFotografiePersoneel Efteling verleent Eerste Hulp bij botsing tussen twee auto's in Kaatsheuvel

Personeel Efteling verleent Eerste Hulp bij botsing tussen twee auto’s in Kaatsheuvel

Bij een botsing tussen twee auto’s aan de Europalaan in Kaatsheuvel zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Eftelingpersoneel verleende Eerste Hulp bij de slachtoffers. Beiden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk vond rond 20.15 uur plaats op de kruising van de Europalaan met de Midden-Brabantweg. Zowel de brandweer als een ambulance kwamen op het kruispunt af. De auto’s liepen blikschade op. Wat precies de oorzaak is van de botsing is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!