donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBestuurder van bakwagen rijdt lantaarnpaal uit de grond Kloosterheulweg Waalwijk

Bestuurder van bakwagen rijdt lantaarnpaal uit de grond Kloosterheulweg Waalwijk

Rond de klok van drie uur kreeg de politie en ambulancedienst een melding binnen van een aanrijding aan de Kloosterheulweg in Waalwijk. De bestuurder van de bakwagen was door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren, en kwam in botsing tegen een lantaarnpaal die compleet de grond werd uitgereden. Meters verderop kwam de bestuurder met zijn bakwagen tot stilstand. Hij raakte lichtgewond aan zijn arm. De bakwagen was twee maanden geleden nieuw aangeschaft.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!