donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto belandt tegen gevel van huis in Haarsteeg, twee personen gewond bij...

Auto belandt tegen gevel van huis in Haarsteeg, twee personen gewond bij botsing

Twee auto’s zijn zaterdagmiddag op elkaar gebotst op de kruising van de Mommersteeg met de Tuinbouwweg in Haarsteeg. Eén auto belandde daarna tegen de gevel van een huis. Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur. De bestuurders van beide auto’s raakten gewond, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Ze zijn ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Een van de auto’s is daarna door de voortuin van een huis gereden en met een harde klap tegen de gevel beland. Volgens een fotograaf ter plaatse waren de bewoners thuis, maar zaten ze in de tuin toen het gebeurde. Ze bleven ongedeerd. De schade aan de gevel is groot. Er wordt bouwtechnisch onderzoek gedaan naar het huis. Een takelbedrijf heeft de twee auto’s opgehaald. De weg werd door de politie afgesloten voor onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!