zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieTwee auto's klappen op elkaar op de Provincialeweg bij Heesbeen veel schade

Twee auto’s klappen op elkaar op de Provincialeweg bij Heesbeen veel schade

Op de Provincialeweg bij Heesbeen zijn vanmorgen rond half 11 twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Er zijn meerdere personen nagekeken in de ambulance maar of er iemand mee moest is niet bekend. Wel zijn beiden auto’s flink beschadigd.Hoe het ongeval is gebeurd is niet bekend. En door een takelbedrijf opgehaald de weg lag bezaaid met brokstukken van de auto’s. De politie heeft een tijd lang het verkeer staan regelen het was er erg druk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!